Випуск 1 частина 4

РОСЛИННИЦТВО


DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-4-1 

Г. Я. Панахид

Вплив погодних умов на продуктивність та біорізноманіття травостоїв в Західній Україні


DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-4-2

М.I. Терлецька, Г. Я. Білоус, Р. В. Ільчук, В. Я. Яремко

Продуктивність зразків озимого ячменю в умовах Західного регіону України


DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-4-3

П. С. Гнатів, В. Я. Іванюк, В. Г. Шестак, Н. І. Вега, Ю. М. Оліфір

Комплексний аналіз ефективності живлення ячменю озимого


DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-4-4

Т. В. Партика, Ю. М. Оліфір, А. Й. Габриєль, О. С. Гавришко, Н. І. Козак

Вплив антропогенного навантаження на ферментативну активність ясно-сірого лісового поверхнево оглеєного ґрунту


ТВАРИННИЦТВО


DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-4-5

В. Д. Федак

Розвиток  і  формування  забійних показників  у  бугайців-синів  перспективних  бугаїв-поліпшувачів української  молочної чорно-рябої  породи  західного  внутрішньопородного типу


DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-4-6

С.О. Вовк, Г. М. Седіло, М. А. Петришин

 Нітроген продукуюча активність мікробіоти рубця у лактуючих вівцематок за використання добавок пробіотика ензимактив у раціоні годівлі