Випуск 1 частина 3
РОСЛИННИЦТВО
DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-3-1
Ю.М. Оліфір, Т.В. Партика, Н.І. Козак, А.Й. Габриєль, О.С. Гавришко
DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-3-2
Н.М. Рудавська, О.Ф. Тимчишин, Г.М. Дорота, Л.Л. Беген, К.М. Балущак
Формування елементів продуктивності пшениці озимої в умовах вегетаційного періоду 2021/2022 років
DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-3-2-3
М.С. Галан, Р.М. Гук
Генетичні ресурси вики, кормових бобів, люпину, квасолі для використання в селекції
ТВАРИННИЦТВО
DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-3-4
Й.Ф. Рівіс, І.І. Саранчук, О.Я. Клим, О.Б. Дяченко, О.І. Стадницька, В.Д. Федак, О.О. Гопаненко
Склад важких металів у тканинах бджіл залежно від екологічного стану довкілля
ЕКОНОМІКА
DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-3-5
А.Д. Копитко