Випуск 1 частина 3

 

РОСЛИННИЦТВО

DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-3-1 

Ю.М. Оліфір, Т.В. Партика, Н.І. Козак, А.Й. Габриєль, О.С. Гавришко

Особливості функціонування кислотно-основної буферності ясно-сірого лісового поверхнево оглеєного ґрунту залежно від доз меліоранту

 

DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-3-2 

Н.М. Рудавська, О.Ф. Тимчишин, Г.М. Дорота, Л.Л. Беген, К.М. Балущак

Формування елементів продуктивності пшениці озимої в умовах вегетаційного періоду 2021/2022 років

 

DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-3-2-3 

М.С. Галан, Р.М. Гук

Генетичні ресурси вики, кормових бобів, люпину, квасолі для використання в селекції

 

 

ТВАРИННИЦТВО

 

DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-3-4 

Й.Ф. Рівіс, І.І. Саранчук, О.Я. Клим, О.Б. Дяченко, О.І. Стадницька, В.Д. Федак, О.О. Гопаненко

Склад важких металів у тканинах бджіл залежно від екологічного стану довкілля

 

ЕКОНОМІКА

 

DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-3-5

А.Д. Копитко

Екосоціальний вимір функціонування сільських територій як умова їхнього сталого (збалансованого) розвитку: методологічні підходи у вітчизняній науці

 

Повна версія