Випуск 1 частина 2
РОСЛИННИЦТВО
DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-2-1
Паленичак О. В.
Формалізовані системи екологічного менеджменту в агросекторі: стратегічні виклики для України
DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-2-2
Тимчишин О. Ф., Рудавська Н. М.
Соняшник: сучасний стан виробництва та вимоги до умов вирощування
ТВАРИННИЦТВО
DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-2-3
Петришин М. А., Седіло Г. М., Вовк С. О.
.
DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-2-4
Петрів М. Д., Ференц Л. В.
Репродуктивні та перо-пухові якості оброшинських гусей з білим оперенням
.
DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-2-5
Клим О. Я., Коропецька Н. Ю., Воробель М. І., Віщур В. Я., Дмитроца А. І., Телушко Г. Я.
Перга як унікальний продукт бджільництва та її біологічне значення