Випуск 1 частина 2

 

РОСЛИННИЦТВО

 DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-2-1 

Паленичак О. В.

Формалізовані системи екологічного менеджменту в агросекторі: стратегічні виклики для України

 

 DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-2-2 

Тимчишин О. Ф., Рудавська Н. М.

Соняшник: сучасний стан виробництва та вимоги до умов вирощування

 

ТВАРИННИЦТВО

 DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-2-3

Петришин М. А., Седіло Г. М., Вовк С. О.

Вплив різних термінів ягніння та використання підгодівлі вівцематок балансуючими комбікормами на рівень надою товарного молока і його якісні показники

.

 

 DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-2-4 

Петрів М. Д., Ференц Л. В.

Репродуктивні та перо-пухові якості оброшинських гусей з білим оперенням

.

 

 DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-2-5

Клим О. Я., Коропецька Н. Ю., Воробель М. І., Віщур В. Я., Дмитроца А. І., Телушко Г. Я.

Перга як унікальний продукт бджільництва та її біологічне значення

Повна версія