Випуск 1 частина 1

РОСЛИННИЦТВО

DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-1-1 

  Котько Н. М., Стасів О. Ф., Гадзало А. Я., Савка М. В. 

Вплив інституційних та регіональних господарсько-економічних умов на формування індивідуально-трудових і підприємницьких доходів сільського населення

 

DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-1-2

 Дорота Г. М., Рудавська Н. М., Шувар А. М.  

Характеристика сортів льону-довгунцю Інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН

 

DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-1-3

 Паленичак О. В.  

Формування і перспективи розвитку еколого орієнтованого підприємництва в аграрній сфері Карпатського регіону України в умовах євроінтеграції

 

ТВАРИННИЦТВО

 

DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-1-4

 Полуліх М. І., Седіло Г. М., Каплінський В. В.  

Перетравність поживних речовин кормів та її вплив на молочну продуктивність корів при застосуванні удосконаленої БВМД

 

DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-1-5

 Петришин М. А.  

Селекційно-генетичні параметри овець асканійської м’ясо-вовнової породи з кросбредною вовною в умовах Лісостепової зони Львівської області

 

DOI: https://doi.org/10.32636/agroscince.2022-(1)-1-6 

Рівіс Й. Ф., Саранчук І. І., Клим О. Я., Дяченко О. Б.,

Стадницька О. І., Федак В. Д., Гопаненко О. О.  

Особливості нагромадження важких металів у бджолиному обніжжі (пилку рослин) в різних природних зонах Карпатського регіону

 

Повна версія